Novosti:

Čukovec 77 odustao od natjecanja u I. međimurskoj ligi

Danas (srijeda) u kancelariju MNS stigao je pismeni dopis od NK Čukovec 77 u kojem piše da odustaju od natjecanja u I Međimurskoj ligi jer nemaju dovoljan broj igrača za natjecanje. Na temelju te iznenađujuće odluke rukovodstva NK Čukovec 77 pred sam početak prvenstva koja je u najmanju ruku nekorektna prema Savezu koji je imao razumijevanje za iste, tim više što su isti prije mjesec dana tvrdili kako je sve u redu i zašto opće takva pitanja, predsjednik MNS Mato Kljajić sazvao je hitnu telefonsku sjednicu IO MNS.
 
Odlukom većine članova na mjesto Čukovca 77 u I Međimursku ligu ušao je 14. plasirani u I Međimurskoj ligi u prošlom prvenstvu Sokol iz Vratišinca. U II Međimurskoj ligi skupina B umjesto Sokola opet po plasmanu natjecat će se Zebanec. Također u viši stupanj natjecanja ušao je Omladinac Mačkovec kao treće plasiran klub u III Međimurskoj ligi, a on će igrati u II Međimurskoj ligi skupina A.
 
Sigurno da ovakve zakašnjele odluke klubova donose puno problema oko daljnjih aktivnosti saveza i zasigurno je teško naći brzinska rješenja, i nikad svi ne budu zadovoljni, no uvijek se trudimo donijeti najbezbolnije odluke koje su većini, prihvatljive, ističu u Savezu.