Novosti:

Održana 15. sjednica IO MNS

U srijedu je u prostorijama gradskih bazena u Čakovcu održana 15. sjednica Izvršnog odbora pod predsjedanjem predsjednika Mate Kljajića. Glavna točka sjednice bila je odluka o organizaciji 2. malonogometnog klupskog prvenstva na mantinele s umjetnom travom u suradnji sa NGC Aton iz Nedelišća u čijoj dvorani će se i prvenstvo odigravati. Natjecanje će se odvijati u tri kategorije U-12 (2004), seniori i veterani. Mlađi uzrasti nemaju kotizaciju, dok su seniorska 500 kuna, a veteranska 400 kuna.
 
Klubovi se moraju prijaviti do 16.12.2016., javno izvlačenje bi bilo 20.12.2016., a prvenstvo bi počelo 26.12.2016. Naravno predviđen je i bogat fond nagrada. Od ostalih pitanja raspravljalo se o započetom natjecanju mlađih uzrasta kojih je 85 momčadi. Ima malih primjedbi, ali po završetku jesenskog dijela prvenstva održat će se plenum i razriješiti pitanja koja su bila nejasna.
 
Klubovi nisu baš previše ažurni što se tiče licenciranja svojih seniorskih trenera, pa je disciplinski sudac izrekao novčane kazne. Također treba napomenuti da prema propozicijama natjecanja i treneri svih mlađih uzrasnih kategorija moraju biti licencirani. Umjesto Stjepana Talana za predsjednika Komisije za žalbe MŽNL ČK-VŽ imenovan je Boris Novak. Izvršni odbor prihvatio je prijedlog Komisije nogometni sudaca IO MNS da se na liste suđenja Međimurskih liga uvrste Dražen Jurčec i Saša Sanjković.