Novosti:

Zimski prijelazni rok od 18. siječnja do 15. veljače 2017.

Upozoravaju se klubovi da prijelazni rok s recipisom ili istupnicom igrača amatera radi prelaska u drugi klub traje izričito do 15.2.2017.
 
Igrači amateri koji se natječu u isključivo amaterskim ligama i igrači amateri koji u natjecateljskoj godini u kojoj se registriraju za drugi klub nisu stariji od 16 godina mogu se registrirati tijekom cijele natjecateljske godine, osim u razdobljima između 15. listopada i 17. siječnja i između 1. ožujka i 14. lipnja.
 
Igrači amateri koji se prvi put registriraju u nogometnoj organizaciji (prva registracija) mogu se registrirati tijekom cijele natjecateljske godine, osim u razdoblju između 1. ožujaka i 14. lipnja. Igrači amateri koji nakon postupka preregistracije ostanu nepreregistrirani i u toj natjecateljskoj godini nisu stariji od 16 godina mogu se registrirati i u razdoblju između 1. i 31. ožujka.
Igrači veterani mogu se prvi put za veteranski klub/momčad registrirati tijekom cijele natjecateljske godine, te prelaziti iz kluba u klub tijekom cijele natjecateljske godine, osim u razdoblju od 15. listopada do 15. siječnja i u razdoblju od 1. travnja do 14. lipnja.