Novosti:

Obavijest svim članovima Skupštine MNS

 

SVIM ČLANOVIMA SKUPŠTINE MNS-a

Čakovec, 29.10.2021.

 

PREDMET: Obavijest

Sa mail adrese mnsizbori2021@gmail.com poslani su u četvrtak 28. listopada, dokumenti koji se odnose na kandidaturu i podršku kandidaturi za predsjednika Međimurskog nogometnog saveza, a za Skupštinu koju je nelegalno sazvala skupina klubova za 19. studeni. Želimo napomenuti da Međimurski nogometni Savez ima svoju mail adresu te svoje službeno glasilo (Gool), u kojem redovito objavljuje, sve što je potrebno za funkcioniranje Međimurskog nogometnog saveza. Također, poslani su obrasci sa grbom, tj. logom i podacima Međimurskog nogometnog saveza, što je vidljivo i iz činjenice da je mail poslan sa novo uspostavljene adrese, a na obrascima su navedeni službeni kontakt podaci Međimurskog nogometnog saveza.

Izvršni odbor MNS-a je poštujući volju Klubova sazvao legalnu izvanrednu Izbornu Skupštinu za dan 30.11.2021. u 18 sati u hotelu Park Čakovec.

Na toj Skupštini svi članovi Saveza moći će izabrati novog predsjednika i rukovodstvo Saveza na način koji je sukladan Statutu i Poslovniku o radu Skupštine.

Molimo sve članove Skupštine (klubove i udruge) da se ne odazivaju na nepotpisane pozive. Savez će svim članovima poslati obrasce odobrene od Izvršnog odbora te potpisani i ovjereni poziv za Skupštinu.

Uz sportski pozdrav,

MEĐIMURSKI NOGOMETNI SAVEZ