36 seniorskih i 8 veteranskih ekipa na Klupskom prvenstvu u malom nogometu

16. prosinca 2023.

S prijavljenih 36 ekipa u seniorskoj i 8 ekipa u veteranskoj kategoriji zaključene su prijave za nastup na Klupskom prvenstvu Međimurja u malom nogometu. Ždrijeb skupina održat će se 20. prosinca 2023., dok će prve utakmice na rasporedu biti tjedan dana kasnije, 27. prosinca, u sportskoj dvorani Graditeljske škole Čakovec. Finalni dan prvenstva biti će 6. siječnja 2024. godine.

U seniorskoj kategoriji prijavili su se:

  • Treća NL – Sjever: Dinamo (D), Graničar (K), Međimurje, Rudar
  • Međimurska Premier NL: BSK, Draškovec, Jedinstvo (GM), Međimurec, Mladost Komet (P), Nedelišće, Podturen, Sloga (Š), Spartak
  • 1. MNL: Dubravčan, Hodošan, Kraljevčan 38, Plavi, Polet (P), Sokol, Venera, Zasadbreg 77
  • 2. MNL: Borac PMP (T), Budućnost (M), Mali Mihaljevec, Mura, Pobjeda, Pušćine, Sloboda (S), Vidovčan
  • 3. MNL: Bratstvo (P), Drava (K), Dubrava, Hajduk (Š), Parag, Sloboda (M), Trnovec

U veteranskoj kategoriji prijavili su se: Bratstvo (J), Jedinstvo (GM), Mali Mihaljevec, Nedelišće, Polet (P), Rudar, Sloga (Č), Sokol.

Branitelji naslova prvaka su seniori Mladosti Komet iz Preloga koji su prošle godine iznenadili i oduševili atraktivnim nastupima i utakmicama, te veterani Nedelišća koji već tradicionalno ulaze u samu završnicu Klupskog prvenstva Međimurja u malom nogometu.

Sudionici će se boriti za bogat nagradni fond koji, osim pehara za tri najbolje plasirane ekipe i trofeja za najbolje pojedince (igrač, strijelac, vratar), uključuje i novčane nagrade: u kategoriji seniora 1.500,00 € za 1. mjesto, 1.000,00 € za 2. mjesto, 500,00 € za 3. mjesto, te 250,00 € za 3. mjesto, a u kategoriji veterana 400,00 € za 1. mjesto, 200,00 € za 2. mjesto i 100,00 € za 3. mjesto.

Uz to, Međimurski nogometni savez odlučio je nagraditi sve prijavljene ekipe pa će se sva dobit od turnira u istom omjeru raspodijeliti svim sudionicima. Cijena ulaznice za gledatelje je 3,00 €, a za djecu je ulaz besplatan. Utakmice se igraju 2 x 15 minuta, po sistemu 4+1 (broj igrača).

Lista sudaca: Damir Aldić, Roberto Dežđek, Marijan Dumančić, Marko Fleten, Nikola Graf, Dominik Hrženjak, Dražen Jurčec, Karlo Klobučarić, Borut Križarić, Krešimir Lang, Filip Paman, Nino Škrobar, Edvin Zobec i Goran Žganec.

Lista delegata: Davor Drvenkar, Zoran Hajdinjak, Dino Jambrović, Dejan Kovač, Željko Kovačić, Tomislav Šoltić i Dragutin Vuk.

Prvenstvo Međimurja u malom nogometu