Donijeta odluka o visini nagrade za sve klubove sudionike malonogometnog prvenstva

28. siječnja 2024.

Na 17. sjednici Izvršnog odbora Međimurskog nogometnog saveza održanoj 25. siječnja 2024. godine u Čakovcu usvojeno je financijsko izvješće nedavno održanog Klupskog prvenstva Međimurja u malom nogometu, te je temeljem odluke na prethodnoj sjednici IO-a donijeta i konačna odluka o visini nagrade za sve klubove sudionike.

Predsjednik MNS-a Kristijan Antolović podnio je financijsko izvješće u kojem su navedeni prihodi od kotizacija, donacija za ulaznice i od ugostiteljskih usluga, te rashodi koji se odnose na nagrade najboljim klubovima, naknade sucima i delegatima, troškovi nabave pehara i medalja, te ostali razni organizacijski troškovi.

Ostvareni višak prihoda nad rashodima MNS će ravnomjerno podijeliti klubovima sudionicima, a odlukom Izvršnog odbora visina nagrade iznosit će 500,00 eura po klubu. U osam dana održavanja u prosjeku je bilo otprilike 500 gledatelja po danu u sportskoj dvorani Graditeljske škole Čakovec, a ta brojka bila je gotovo udvostručena posljednjeg dana kad su na rasporedu bile finalne utakmice.

Sudjelovale su ukupno 44 ekipe – 36 seniorskih i 8 veteranskih. Pobjednik u kategoriji seniora bila je Sloga iz Štrigove, 2. mjesto osvojilo je Jedinstvo iz Gornjeg Mihaljevca, a 3. mjesto Međimurec iz Dunjkovca-Pretetinca. U veteranskoj kategoriji najbolja je bila Sloga iz Čakovca, 2. mjesto pripalo je Nedelišću, a 3. mjesto Sokolu iz Vratišinca.

Međimurski nogometni savez još jednom zahvaljuje Međimurskoj županiji koja je u potpunosti financirala troškove najma sportske dvorane te svima koji su na bilo koji način pomogli u uspješnoj organizaciji i održavanju Klupskog prvenstva Međimurja u malom nogometu.