Humanitarni karakter Lige vrtića MNS-a

13. listopada 2021.

Međimurski nogometni savez u suradnji sa školama nogometa s područja Međimurske županije i domaćinom 2. Zabavne lige vrtića MNS-a NŠ Donje Međimurje podržava i sudjeluje u humanitarnoj kampanji „ZA PRVIH 1000 DANA DJETINJSTVA“, usmjerenoj prikupljanju sredstava za izgradnju Centra za ranu intervenciju u djetinjstvu MURID.

Međimurska udruga za ranu intervenciju u djetinjstvu – MURID kontinuirano razvija i širi pružanje socijalnih usluga rane intervencije u djetinjstvu te nakon niza uspješno provedenih projekata kreće u svoj najveći dosadašnji projekt – izgradnju Centra za ranu intervenciju u djetinjstvu. Izgradnjom Centra, MURID će svoj prostor povećati s dosadašnjih 350 m2 na 1600 m2 na kojih će biti 55 funkcionalnih organizacijskih jedinica koje će moći koristiti 250 korisnika u individualnim i 100 korisnika u grupnim programima. Vrijednost projekta izgradnje Centra za ranu intervenciju u djetinjstvu iznosi 19.507.406,44 kuna.

Zabavna liga vrtića MNS-a koja će se održati 16. listopada 2021. u Kotoribi od 10:00 sati imat će i humanitarni karakter na kojoj će udruga MURID prikupljati dobrovoljna sredstva za navedenu kampanju. Ovim putem pozivamo Vas sve da se uključite u humanitarnu kampanju i zajedno s nama pripomognete u izgradnji Centra za ranu intervenciju u djetinjstvu.

Više o samoj kampanji na: https://za1000danadjetinjstva.murid.hr/