Marijan Kustić u radnom posjetu Međimurskom nogometnom savezu

13. svibnja 2022.

Međimurski nogometni savez ugostio je 12. svibnja u atriju Starog grada Zrinskih u Čakovcu delegaciju Hrvatskog nogometnog saveza predvođenu predsjednikom Marijanom Kustićem. Ispred MNS-a sastanku su prisustvovali članovi Izvršnog odbora na čelu s predsjednikom Kristijanom Antolovićem. Susretu čelnika HNS-a i MNS-a nazočili su i Matija Posavec, župan Međimurske županije, Ljerka Cividini, gradonačelnica Čakovca, Dražen Srpak, gradonačelnik Murskog Središća, te Ljubomir Kolarek, gradonačelnik Preloga.

Na susretu je delegacija Hrvatskog nogometnog saveza upoznata s aktivnostima i planovima Međimurskog nogometnog saveza za nastavak razvoja nogometa u našoj županiji, te se raspravljalo o daljnjim akcijama i ulaganjima. Također su nastavljeni razgovori o mogućnosti organizacije finala Hrvatskog nogometnog kupa na stadionu SRC Mladost u Čakovcu.

U svom izlaganju predsjednik Antolović istaknuo je da MNS pod svojom ingerencijom ima 74 muška i 1 ženski nogometni klub, s oko 4700 registriranih nogometašica i nogometaša, te da se pod okriljem MNS-a odigrava 15 ligaških natjecanja u svim uzrasnim kategorijama. Uz predsjednika Kustića radnom posjetu nazočili su i Neven Šprajcer, koordinator natjecanja HNS-a, te Nenad Horvatić i Mato Kljajić, članovi Izvršnog odbora HNS-a.