Mladi međimurski nogometaši predstavljali NS Sjever na završnici HNS-a

6. prosinca 2021.

Hrvatski nogometni savez organizator je jesenskih selektivnih turnira Središta za dječake i djevojčice, koji se financira sredstvima FIFA Forward programa, a domaćin kojima je od 1. do 5. prosinca bio Medulin.

Unatoč zahtjevnim pandemijskim vremenima, HNS nastavlja provođenje selektivnog procesa, kojeg provode instruktori središta HNS-a za dječake i djevojčice sa županijskim instruktorima i klupskim trenerima. Turniri su bili održani uz striktno poštivanje epidemioloških mjera, propisanih od strane HZZJ-a i HNS-a.
Nogometno središte Sjever predstavljao je 21 igrač, a među mladim nogometašima bilo je pet igrača, članova naših klubova. Boje NS-a Sjever u Medulinu su branili Leon Jukić (NŠ Međimurje-Čakovec), Luka Drvoderić (NŠ Sloga Čakovec), Gabrijel Orehovec (NŠ Međimurje-Čakovec), Vili Lukovnjak (NŠ Međimurje-Čakovec) i Sven Montano Perc (NŠ Međimurje-Čakovec).

S njima su trebali biti Niko Košir i Marko Vuk, ali oni su nažalost otpali zbog ozljeda. U stručnom stožeru bio je glavni instruktor MNS-a Damir Lepen Jurak.