Mladost Komet osvojila seniorski turnir, Nedelišće najbolje među veteranima

10. siječnja 2023.

Od 29. prosinca 2022. do 8. siječnja 2023. na umjetnoj travi u sportskoj dvorani SGC-a Aton u Nedelišću održano je 6. klupsko prvenstvo Međimurja na mantinele za seniore i veterane. Nakon tjedan i pol dana nadmetanja sve je kulminiralo finalnim danom i sjajnom atmosferom u kojoj se tražilo i mjesto više na tribinama.

U seniorskom finalu Mladost Komet iz Preloga s 5:4 svladala je Rudar iz Murskog Središća i osvojila 1. mjesto. U utakmici za 3. mjesto Sloga iz Štrigove bila je sa 7:4 bolja od Podturna. Najbolji igrač turnira je Srećko Šegović (Mladost Komet), najbolji strijelac je Goran Spasić s 15 pogodaka (Sloga Štrigova), a najbolji vratar je Niko Kodba (Rudar).

Veteransko finale odlučeno je nakon raspucavanja deveteraca. Nakon 30 minuta igre dvoboj Nedelišća i Malog Mihaljevca završio je s 3:3, a u raspucavanju su precizniji bili igrači Nedelišća s 3:2 i osvojili 1. mjesto. Najbolji igrač turnira je Goran Međumurac (Nedelišće), najbolji strijelac je Santino Debelec s 11 pogodaka (Sloga Čakovec), a najbolji vratar je Tunjo Jurišić (Mali Mihaljevec).

Na turniru su odigrane ukupno 64 utakmice s ukupno 633 postignuta pogotka.

6. klupsko prvenstvo Međimurja na mantinele = rezultati svih utakmica

Foto: eMedjimurje.hr