Nogometna akademija HNS-a otvorila natječaje za trenere

10. svibnja 2022.

Nogometna akademija Hrvatskog nogometnog saveza 10. svibnja 2022. godine otvorila je četiri nova natječaja za nogometne trenere i trenerice.

Natječaji se otvaraju:
1) za upis na nastavni program osposobljavanje za trenera nogometa UEFA C kategorije po modelu i programu Nogometne akademije HNS (prema UEFA Trenerskoj konvenciji – program edukacije za trenere UEFA C)

2) za upis na nastavni program osposobljavanja za trenera nogometa UEFA B kategorije, po modelu i programu Nogometne akademije HNS (prema UEFA Trenerskoj konvenciji – program edukacije za trenera nogometa UEFA B)

3) za upis na nastavni program usavršavanja za trenera nogometa UEFA A kategorije, po modelu i programu Nogometne akademije HNS i UEFA (prema UEFA Trenerskoj konvenciji – program edukacije za trenera UEFA A)

4) za upis na nastavni program osposobljavanja za trenera u futsalu C kategorije, po modelu i programu Nogometne akademije HNS (prema UEFA Trenerskoj konvenciji – program edukacije za Grassroots trenere u futsalu C kategorije).

Prijave za upis vrše se isključivo elektronskim putem na internetskim stranicama HNS-a putem obavezne PRIJAVE ZA EDUKACIJU dok se dokumentacija u PDF formatu (obavezno priložiti uz dokumentaciju i kopiju prijavnice za prijavljenu edukaciju) može predati elektronskom poštom () ili redovnom poštom na adresu Nogometna akademija HNS, Vladimira Vidrića 12, 10360 Sesvete.

Prijave se zaprimaju zaključno do 10. lipnja do 20:00 sati. Za sve ostale informacije slobodno kontaktirajte Damira Lepena Juraka, instruktora Međimurskog nogometnog saveza na 099 332 8804 ili .

(Foto: Hrvatski nogometni savez)