Održana 12. sjednica Izvršnog odbora MNS-a

29. travnja 2023.

Dana 26. travnja 2023. godine na stadionu NK Graničar u Kotoribi održana je 12. sjednica Izvršnog odbora Međimurskog nogometnog saveza. Sukladno ranije donesenim odlukama formirat će se lige sa 14 klubova, pa se pozivaju klubovi da se do 2. svibnja 2023. prijave u kojoj ligi žele sudjelovati.

28. travnja istekao je rok za predaju dokumentacije za prijavu u Trećoj NL – Sjever, nakon čega će se znati kako će se liga popuniti, koliko će klubova ispasti i slično, a što je bitno za formiranje međimurskih nogometnih liga za sljedeću sezonu.

Pozivaju se klubovi da pridržavaju novog Pravilnika o licenciranju, te da uklone nedostatke koje je uočila Komisija za igrališta i objekte. Kako se praksa snimanja utakmica pokazala vrlo pozitivnom u Međimurskoj Premier NL i 1. MNL, donesena je odluka da će se od sezone 2023/24. snimati i utakmice 2. MNL. Kao i ranijih godina, MNS će svim klubovima osigurati kamere.

Donesena je odluka da će i ove godine MNS biti pokrovitelj 25. međunarodnog turnira za pionire U-14 “Međimurec 2023”. Na prijedlog Udruge nogometnih delegata, Izvršni odbor MNS-a prihvatio je liste delegata podijeljene na dvije skupine za sezonu 2022/2023.

Predsjednik Kristijan Antolović na kraju je zahvalio svim klubovima i općinama koji ulažu u infrastrukturu, te općinama koje im u tome pomažu.