Održana 16. sjednica Izvršnog odbora MNS-a

20. prosinca 2023.

Dana 19. prosinca 2023. godine u prostorijama Restorana Atlantik u Nedelišću održana je 16. sjednica Izvršnog odbora Međimurskog nogometnog saveza pod predsjedanjem Kristijana Antolovića. Nakon usvajanja zapisnika s posljednje održane sjednice, uslijedila je rasprava po točkama dnevnog reda.

Izvješća o završenom jesenskom dijelu sezone 2023/24. podnijeli su povjerenik za natjecanje MNL-a Igor Križarić, povjerenik za suđenje Marin Horvat i disciplinski sudac MNS-a Darko Jambrović, a ujedno i povjerenik za natjecanja mlađih uzrasta i veterana.

Izvješće o radu podnio je i Damir Lepen Jurak, instruktor Međimurskog nogometnog saveza, i članovima IO prezentirao sve aktivnosti i novosti u posljednjih 6 mjeseci. Izvršni odbor jednoglasno je usvojio podnijeta izvješća, te se krenulo na ostale točke dnevnog reda.

Glavni tajnik Igor Križarić predstavio je članovima nadolazeći postupak HNS-ove preregistracije igrača koji klubove čeka početkom 2024. godine, a predložen je i početak proljetnog dijela sezone koji je i jednoglasno usvojen od strane Izvršnog odbora.

3. ožujka 2024. – osmina finala Međimurskog nogometnog kupa, nastavak 3. MNL

10. ožujka 2024. – nastavak Međimurske Premier NL, 1. MNL i 2. MNL

17. ožujka 2024. – nastavak natjecanja za mlađe uzraste

31. ožujka 2024. – nastavak veteranskih liga (skupina A i B)

7. travnja 2024. – nastavak veteranske lige (skupina C)

Prije završetka sjednice predsjednik Kristijan Antolović i dopredsjednik Mišel Ganzer osvrnuli su se na pripreme organizacije Klupskog prvenstva Međimurja u malom nogometu na koje su prijavljene ukupno 44 ekipe (36 seniorskih i 8 veteranskih), a Antolović je napomenuo i da tijek organizacije Dana međimurskog nogometa ide svojim tokom.