Održana 6. sjednica Međužupanijskog nogometnog odbora HNS-a središta Sjever

30. siječnja 2024.

Pod predsjedanjem Nenada Horvatića u Varaždinu je održana 6. sjednica Međužupanijskog nogometnog odbora HNS-a središta Sjever. Sjednici su prisustvovali i voditelj odjela natjecanja HNS-a, Neven Šprajcer, kao i svi članovi Međužupanijskog nogometnog odbora HNS-a središta Sjever, odnosno glavni tajnici županijskih nogometnih saveza regije Sjever.

Ispred Međimurskog nogometnog saveza sjednici su nazočili predsjednik Kristijan Antolović i glavni tajnik Igor Križarić. Sukladno utvrđenom dnevnom redu, na sjednici su usvojena izvješća o jesenskom dijelu natjecanja seniora Treće NL skupina sjever i svim ligama mladeži HNS središta Sjever.

Raspravljalo se i o statusu klubova petog stupnja natjecanja (Međužupanijska nogometna liga BJ-KC-VT) te načinu popunjavanja Treće NL – skupina Sjever za seniore u natjecateljskoj sezoni 2024/25. Doneseni su i određeni zaključci oko propisanih uvjeta/kriterija za natjecanje u Trećoj NL – skupina Sjever, u kontekstu nastupa mlađih uzrasnih kategorija u sustavu stalnih natjecanja pod ingerencijom HNS Središta sjever, kao i svih županijskih nogometnih saveza regije Sjever.

Na kraju je donesena odluka početku proljetnog dijela natjecanja Treće NL – skupina Sjever za seniore, kao i svih liga mladeži HNS Središta Sjever. Početak u svim natjecanjima predviđen je za 9. i 10. ožujka 2024. godine.

Tekst: Hrvatski nogometni savez

Foto: eVaraždin (Ivana Bertović)