Održana Izvanredna izborna skupština MNS-a, Kristijan Antolović novi predsjednik

19. studenoga 2021.

Članovi Skupštine Međimurskog nogometnog saveza održali su 19. studenog Izvanrednu izbornu skupštinu MNS-a koja se održala u dvorani restorana „Auto Stop“ u Čakovcu. Skupština je otvorena imenovanjem radnog predsjedništva, a nastavljena je izvještajem verifikacijske komisije, usvajanjem zapisnika s prethodne skupštine te raspravom i utvrđivanjem dnevnog reda.

U drugom dijelu skupštine izabrani su predsjednik, članovi Izvršnog odbora, dopredsjednici te članovi Nadzornog odbora. Za predsjednika je sa 165 glasova izabran jedini kandidat Kristijan Antolović kojeg je predložio NK Rudar Mursko Središće. Njegovi dopredsjednici će biti Mišel Ganzer, Miroslav Novinščak i Ivan Kos.
Mjesto u Izvršnom odboru dobili su Kristijan Antolović (predsjednik), Miroslav Novinščak, Ivan Kos, Mišel Ganzer, Nikola Košir, Denis Magdić, Mario Gašparić, Dražen Posavec, Nenad Novak, Saša Grkavac, Nikola Radmanić, Igor Žerjav i Ivica Mustač. U Nadzornom odboru bit će Vjekoslav Cvek (predsjednik), Franjo Golub i Vladimir Sabol (članovi). Svi mandati trajat će četiri godine.

Skupština je završila pozdravnom riječi predsjednika koji je u svom govoru istaknuo kako će biti predsjednik svih međimurskih klubova.