Predstavnici MNS-a sastali se s gradonačelnicom Grada Čakovca

2. ožujka 2022.

U prostorijama Grada Čakovca 2. ožujka održan je sastanak predstavnika Međimurskog nogometnog saveza i gradonačelnice Ljerke Cividini.

Razgovor je prošao u ugodnom i konstruktivnom tonu. Međimurski nogometni savez iznio je ideju o održavanju finala Hrvatskog nogometnog kupa na gradskom stadionu SRC Mladost Čakovec, gradonačelnica je iskazala interes, te će se krenuti izradu idejnog plana za realizaciju projekta, nakon čega će se nastaviti razgovori.
Međimurski nogometni savez pokrenuo je i pitanje cijene korištenja terena s umjetnom travom za klubove izvan područja grada Čakovca, koja bi prema MNS-u trebala biti povoljnija i za ostale klubove, gradonačelnica je najavila razgovor s gradskim poduzećem EKOM te će se pokušati isposlovati bolji uvjeti.

Gradonačelnici je prezentiran projekt Zabavne lige vrtića i ideja da se završni susret odigra pod zidinama Starog grada Zrinskih u Čakovcu. Ideja je podržana od strane gradonačelnice te ona kreće u realizaciju u svibnju ili lipnju ove godine.

Međimurski nogometni savez predstavljali su: predsjednik Kristijan Antolović, dopredsjednici Mišel Ganzer i Miroslav Novinščak, i instruktor MNS-a Damir Lepen Jurak. Ovim putem zahvaljujemo se gradonačelnici Ljerki Cividini i radujemo se budućoj uspješnoj suradnji.