Select Super službena lopta Međimurskih nogometnih liga

26. srpnja 2022.

Predsjednik Međimurskog nogometnog saveza, Kristijan Antolović, i direktor poduzeća Mercury d.o.o., Nikola Sumina, potpisali su Ugovor o poslovnoj suradnji prema kojem će se sve utakmice Međimurskih nogometnih liga u naredne dvije sezone igrati sa službenom loptom proizvođača sportske opreme Select.

Međimurski nogometni savez osigurat će pred početak sezone 2022/23. lopte za igru Select Super svim nogometnim klubovima koji se natječu u Međimurskoj Premier NL, 1. MNL, 2. MNL i 3. MNL (skupine A i B).

Mercury d.o.o. je zastupnik za Select za Jugoistočnu Europu, a sklopljenom poslovnom suradnjom s MNS-om nogometnim klubovima osigurat će se povoljniji uvjeti prilikom nabave lopti, opreme za trening i ostalog asortimana proizvođača Select.

Lopta Select Super ima prepoznatljiv dizajn s konstrukcijom od 32 ručno sašivena panela koja garantiraju stabilan let u zraku. Izrađena od visokokvalitetne sintetičke kože od mikrovlakana uz dizajn za bolju vidljivost i brže reakcije igrača, lopta Select Super donijet će mnogo radosti međimurskim golgeterima u novoj sezoni.