U Kotoribi održan pokazni trening za trenere vratara

19. travnja 2022.

U Međimurju se od 15. do 19. travnja na terenima NK Nedelišće pod vodstvom trenera ‘GK kampa Cotić-Starčić’ održavao specijalizirani kamp za nogometne vratare svih uzrasta. Ovo je drugi posjet kampa Cotić-Starčić Međimurskoj županiji, nakon uspješne premijere koju su na našem području odradili lani.

Treneri Aleksa Cotić i Aleksandar Starčić educirani su treneri pri HNS Akademiji, nositelji ‘A’ licence trener specijalist za vratare te „UEFA – A“ licence – najviše moguće licence.

U sklopu golmanskog kampa, a na poziv Međimurskog nogometnog saveza, u ponedjeljak, 18. travnja je od 16 sati u Kotoribi u Sportskom parku NK Graničara organiziran pokazni trening za trenere vratara koji treniraju u školama nogometa diljem Međimurja, za dvije dobne skupine, U9 i U15.

Pokaznom treningu prisustvovalo je devet vratara demonstratora te 15-ak trenera. Treneri kampa su ispunili sva očekivanja te su uz pokazni trening neiscrpno prenosili i svoja iskustva i stečena znanja našim trenerima. Također, spremno i otvoreno su davali odgovore na sva njihova pitanja, uz poziv na daljnju suradnju.