U tijeku su prijave za Klupsko prvenstvo Međimurja u malom nogometu

21. studenoga 2023.

Međimurski nogometni savez i ove će godine već tradicionalno biti organizator prigodnog novogodišnjeg turnira pod nazivom Klupsko prvenstvo Međimurja u malom nogometu. Nakon šest uspješnih godina održavanja u Nedelišću na umjetnoj travi, malonogometni turnir ove se godine vraća u Čakovec na parket sportske dvorane Graditeljske škole Čakovec.

Prijave za Klupsko prvenstvo Međimurja u malom nogometu su otvorene i zaprimaju se zaključno do 21. prosinca 2023. godine. Prvenstvo će se održati u dvije kategorije – seniorskoj (kotizacija: 100,00 €) i veteranskoj (kotizacija: 80,00 €), a utakmice će se odigravati u terminima od 27. prosinca 2023. do 6. siječnja 2024. godine. Svaki klub može prijaviti jednu ekipu po kategoriji.

Ukratko iz pravila:

  • Mogućnost prijave imaju klubovi s područja Međimurske županije
  • Broj igrača na terenu: 4 + 1 (prijava do 12 igrača po utakmici)
  • Sistem turnira: 1) natjecanje po skupinama, 2) eliminacijska faza
  • Trajanje utakmice: 2 x 15 minuta
  • Pravo nastupa: seniori s najmanje 16 navršenih godina, veterani rođeni 1989. i stariji

Tradicionalno se očekuje velik broj gledatelja i popratnih sadržaja, a uz bogate novčane nagrade najboljima novost je da će se odlukom Izvršnog odbora Međimurskog nogometnog saveza sva dobit od turnira u istom omjeru raspodijeliti klubovima sudionicima. Organizacijski odbor: Mišel Ganzer, Nikola Radmanić, Igor Križarić, Darko Jambrović.

Klubovima su obrasci za prijavu ekipe poslani na službene e-mail adrese, a o svim novostima i rezultatima izvještavat ćemo na internetskoj stranici MNS-a i na društvenim mrežama.