Uoči plenuma klubova imenovano je rukovodstvo natjecanja MNS-a

23. srpnja 2022.

Na 7. sjednici Izvršnog odbora Međimurskog nogometnog saveza prihvaćen je prijedlog rukovodstva natjecanja, donijeta je odluka o naknadama sudaca i delegata za utakmice svih kategorija, a prihvaćene su i predložene propozicije za sva natjecanja pod ingerencijom MNS-a za sezonu 2022/23.

Povjerenik za natjecanje – MNL, Kup MNS: Igor Križarić
Povjerenik za natjecanje – mlađi uzrasti, veterani: Darko Jambrović
Povjerenik za suđenje – MNL, Kup MNS: Marin Horvat
Povjerenik za suđenje – mlađi uzrasti, veterani: Igor Križarić
Disciplinski sudac – sva natjecanja: Darko Jambrović

Klubovi će o svemu biti detaljnije obaviješteni na Plenumu klubova koji će se održati 25. srpnja 2022. (ponedjeljak) na Gradskim bazenima “Marija Ružić” u Čakovcu prema slijedećem rasporedu:

17:00 sati – 3. MNL (skupine A i B)
17:45 sati – 2. MNL
18:30 sati – 1. MNL
19:15 sati – Međimurska Premier NL

U Međimurskoj Premier NL i 1. MNL klubovi su u obavezi snimati utakmice, a ovisno o potrebi MNS će svim klubovima ovih liga donirati kameru za snimanje ili prijenosno računalo. Klubovi koji se natječu u MPNL dužni su kroz cijelo prvo poluvrijeme igrati s najmanje dva mlada igrača, a klubovi u 1. MNL dužni su igrati s jednim mladim igračem. Pod mladim igračem smatra se svaki igrač rođen 2001. i mlađi.

Odlukom na 4. sjednici IO MNS-a kup natjecanje za seniore u sezoni 2022/23. nosit će naziv Kup “Za prvih 1000 dana djetinjstva”. U prva tri kola utakmice se igraju po shemi, a domaćin je slabije rangirani klub, dok se od osmine finala parovi dobivaju ždrijebom. Polufinale i finale i igraju se na dvije utakmice, a u slučaju neriješenog rezultata vrijedi pravilo gola u gostima.